

P.O. Box 20803, San Jose, Ca. 95160 www.SJd10leadership.org

AGENDA - GENERAL MEETING Dec. 7, 2024, 9 am to 12:00 noon

In person only - doors open at 8:45 am – Breakfast will be provided Santa Teresa Branch Library, 290 International Circle, SJ 95119

9:00 Greetings from the Chair, Introductions of Special Guests & First time visitors

9:05 D10LC - Distinguished Service Awards - David & Rich

9:15 Arjun Batra, Councilmember - SJ District 10: City Hall Update [15 min.]10 minute presentation + 5 minute Q&A

9:30 D10 Working Groups - Updates: 30 minutes - David

CERT update – Lee Steckmest	BV Beautification – Roxanne
Community Cats – Dinah	Streets / Pedestrian Safety — Vasundhara
Families & Homes – Sandra	Gas Leaf Blowers – Marty
School Safety -Lenka	Adding Working Groups – David

10:00 Scott Sherwood, Pfeiffer Ranch HOA - Flock license plate reading cameras,

[30 min.]15 minute presentation + 15 minute Q&A

10:30 BREAK for General / Small Group Discussions: 15 minutes

10:45 Neighborhood Roundtable & "News-To-Share" – 20 minutes

Almaden Super Lions - Lois	Almaden/Los Gatos Kiwanis – Jim
Almaden Senior Assoc Richard	Los Paseos N.A Greg
Shadow Brook N.A David	Comanche Blossom Valley N.A Roxanne
Orchard Creek N.A Gail	Santa Teresa Foothills N.A John
Palmia - Izzac	Rotary Almaden / Willow Glen - Greg

11:05 Growing Neighborhood Associations – David

11:15 San Jose All District Leadership Group update – David

11:20 Youth Commissioner: Nolan



P.O. Box 20803, San Jose, Ca. 95160 www.SJd10leadership.org

11:25 Grant status and account balance – Sushma

• Treasurer's report – Income \$193.60 – Expenses 357.33

Account Balance: \$ 3,320.23

11:30 Funding more Neighborhood Outreach & Capacity Building: Rich

• "Go Fund Me" Campaign – QR LINK → Web Link: gofund.me/7efa1d95



11:35 - Nominations for 2025 Executive Committee - David

** Returning Members 2025 Executive Committee **

- 1. Chair Vasundhara Tadimeti
- 2. Vice Chair David Heindel
- 3. Secretary
- 4. Treasurer & Grants
- 5. Youth Engagement

- 6. Marketing Lenka Wright
- 7. Event Management Aytan Abbasova
- 8. Special Projects Roxanne Koopman,
- 9. Website Management Ron Van Cleve

11:45 Adjourn the meeting

Close: next meeting Saturday, March 1, 2025, 9 AM-Noon

LOCATION: Almaden Community Center, 6445 Camden Ave, SJ 95120

D10-LC website – Main Page – www.SJd10leadership.org

